Informaţii generale

Acest site este proprietatea  SC CONFLUENȚE EST SRL, care îl întreține si îl administrează:

SC CONFLUENȚE EST SRL
Reg. com.: J40/7416/2004
CIF: RO16406014
Adresa web: www.bunderomania.ro
Tel.: 031 107 01 97
Email: comenzi@bunderomania.ro

Toate preţurile afișate pe site sunt exprimate în RON şi includ TVA.
Datorită volumului mare de informații şi a condițiilor impuse de către producători, caracteristicile şi disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

Utilizarea site-ului www.bunderomania.ro implică acceptarea termenilor şi condițiilor menționate mai jos. Fotografiile produselor de pe site sunt cu titlu informativ si nu au valoare contractuală. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor si condițiilor.

Comanda fermă reprezintă orice comandă efectuata prin email sau telefonic, la adresele menţionate pe site.

Plata produselor comandate se poate realiza:

  • ramburs/numerar la livrare
  • prin virament bancar in contul furnizorului

Ambalare:
Ambalarea produselor se realizează in coșuri de răchită şi în cutii profesionale de cadouri, în funcție de stocurile disponibile. La cererea clientului, se pot realiza cadouri personalizate, altele decât cele prezentate pe site.

Livrare
Procesarea comenzii poate varia între 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii. Livrarea în București este gratuită pentru comenzi mai mari de 500 RON. Livrarea în celelalte oraşe ale ţării se realizează contra cost, prin curier rapid. Pentru a afla exact costul livrării /livrărilor vă rugăm să ne contactați. Sâmbăta şi duminica nu se efectuează livrări.

Garantarea produselor
Marca/tipul produselor prezentate pe site şi în oferte sunt cu titlu orientativ. Bunderomania.ro poate schimba producătorul, marca şi tipul anumitor produse în cazul în care acestea nu sunt disponibile, cu alte produse similare din punct de vedere calitate/preț, cu o informare prealabilă a clientului. Toate produsele comercializate de către Bunderomania.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Clientul nu poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului.

În maxim 14 zile de la livrarea produsului, clientul poate solicita Bunderomania.ro, returnarea produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.  Perioada de reflecție de 14 zile nu este valabilă în cazul următoarelor produse: produse executate dupa specificatiile clientului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie.

Costurile care raman in sarcina clientului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul poate solicita înlocuirea produsului returnat cu unul identic sau, daca acest lucru nu este posibil, poate primi înapoi suma plătită pentru acel produs. Bunderomani.ro nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate pe site.
Bunderomani.ro nu va fi facut responsabil pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Pentru reclamatii: Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor
http://www.anpc.gov.ro/
TELEFONUL CONSUMATORILOR: 0219551

Apelarea numarului 0219551 poate fi taxata in functie de tipul de abonament detinut de consumator.

Drepturile de autor
Continutul site-ului www.bunderomania.ro este proprietatea furnizorului şi este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul furnizorului a oricăror elemente de pe site, se pedepsește conform legilor în vigoare. În momentul cumpărării şi lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.