An de an, sărbătoare cu sărbătoare, vă invităm să descoperiți gusturi autentice, tradiții și povești, adunate cu grijă din ținuturi binecuvântate de natură, pregătite după rețete secrete și dichisite cu multă pasiune și dăruire.

Vă rugăm să aruncați o privire, ca să vă convingeți!

Vin


Selectat cu mare atenție de către Marele Paharnic (oenologul nostru), spre încântarea pasionaților de licoarea bahică, vinul e întotdeauna o alegere potrivită și aproape nelipsită de la masa de sărbătoare. Fie că veți alege un vin roșu, alb sau roze, unul mai tânăr sau unul mai vechi, de colecție, nu veți da niciodată greș!

 

Pălincă de Ardeal (500 ml)


O aducem de la familia Zetea, producători din tată în fiu, după o rețetă pe care nici ei nu mai știu de la care străbunic o au. Făcută în cazane tradiţionale, la foc direct, obţinută prin distilarea marcurilor de prune, după o metodă atent păstrată din generație în generație.

 

Cozonac franţuzit (700 gr)


Îl aducem pe comandă specială, de la “Pain Plaisir”, cea mai bună brutărie franţuzească din țară. Pe lângă nucă şi crustă de migdale şi ciocolată, mai are și portocală confiată. O bunătate, ce să mai!

 

Biscuiţi de casă (300 gr)


Cornulețe cu nucă, cu dulceață de trandafiri sau halva; fursecuri cu merișoare și ciocolată albă sau cu lavandă; pricomigdale, bezele, biscuiţi cu ovăz, toate făcute cu dragoste, după rețete tradiționale, doar din chestii naturale, exact ca în copilărie!

 

Zacuscă cu vinete, cu ciuperci sau cu trufe (300 ml)


O avem de la cei mai buni de pe piață, făcută în serii mici, creată în sistem de manufactură, după o rețetă din caietul bunicii.

 

Sosuri gourmet


Ce ziceți de acest rafinament culinar: sos de pere cu anason stelat și vin alb; sos de rubarbar cu ghimbir, sos de prune cu ceapă roşie şi cardamom sau cel cu mere acrişoare, curry şi ienibahar? Însoțește excelent o friptură de ce aveţi voi poftă la masă de sărbătoare. Noi le-am încercat şi am hotărât să le împărţim cu voi, având în vedere că vă ştim mari amatori de delicatese.

 

Confituri după rețete speciale (200 gr)


Dulceață de petale de trandafir, de nuci verzi, de coacăze, vișine, de gutui, de piersici cu levănțică, de prune cu nuci și scorțișoară, de cireșe amare cu piper roșu – la alegere, căci oferta e generoasă, zicem noi.


Miere cu nuci (350 ml)


Miere dulce și nuci bune ca la noi nu mai găsiți prin târg, aşa că mai poftiţi, vă rog!


Ciocolată


Avem pentru toate gusturile, după pofta fiecăruia: prune sau caise în ciocolată, praline cu migdale, nuci sau susan, sau ciocolată cu cafea, coniac, rozmarin, levănțică, whiskey, tabac, tei, polen, portocală, vișine... Există ceva și mai bun de atât?


Vă lăsăm să admiraţi ce v-am pregătit, iar dacă vă place ceva, ştiţi unde ne găsiţi.

Dacă sunteți mai iscusiţi decât noi, vă anunțăm de pe acum că orice combinație este posibilă. Chiar le aşteptăm cu drag!


Toate preţurile conţin TVA, iar pentru comenzi mai mari de 500 LEI, livrarea se face gratuit în Bucureşti.