An de an, sărbătoare cu sărbătoare, vă invităm să descoperiți gusturi autentice, tradiții și povești, adunate cu grijă din ținuturi binecuvântate de natură, pregătite după rețete secrete și dichisite cu multă pasiune și dăruire.

Vă rugăm să aruncați o privire, ca să vă convingeți!

Vin


Selectat cu mare atenție de către Marele Paharnic (oenologul nostru), spre încântarea pasionaților de licoarea bahică, vinul e întotdeauna o alegere potrivită și aproape nelipsită de la masa de sărbătoare. Fie că veți alege un vin roșu, alb sau roze, unul mai tânăr sau unul mai vechi, de colecție, nu veți da niciodată greș!

 

Pălincă de Ardeal (500 ml)


O aducem de la familia Zetea, producători din tată în fiu, după o rețetă pe care nici ei nu mai știu de la care străbunic o au. Făcută în cazane tradiţionale, la foc direct, obţinută prin distilarea marcurilor de prune, după o metodă atent păstrată din generație în generație.

 

Lichior de prune Silvoriu, tot de la Zetea (500 ml)


Să ne spuneţi dacă aţi mai auzit de aşa ceva! Combinaţia perfectă între trei compuşi magici: ţuică, extract de prune şi miere de albine.

 

Cozonac franţuzit (700 gr)


Îl aducem pe comandă specială, de la “Pain Plaisir”, cea mai bună brutărie franţuzească din țară. Pe lângă nucă şi crustă de migdale şi ciocolată, mai are și portocală confiată. O bunătate, ce să mai!

 

Biscuiţi de casă (300 gr)


Cornulețe cu nucă, cu dulceață de trandafiri sau halva; fursecuri cu merișoare și ciocolată albă sau cu lavandă; pricomigdale, bezele, biscuiţi cu ovăz, toate făcute cu dragoste, după rețete tradiționale, doar din chestii naturale… exact ca în copilărie!

 

Zacuscă cu vinete, cu ciuperci sau cu trufe (300 ml)


O avem de la cei mai buni de pe piață și o aducem tocmai de la Avrig, din împrejurimile Sibiului, făcută în serii mici, creată în sistem de manufactură, după o rețetă din caietul bunicii.

 

Sosuri gourmet


Ce ziceți de acest rafinament culinar: sos de pere cu anason stelat și vin alb; sos de rubarbar cu ghimbir, sos de prune cu ceapă roşie şi cardamom sau cel cu mere acrişoare, curry şi ienibahar? Însoțește excelent o friptură de ce aveţi voi poftă la masă de sărbătoare. Noi le-am încercat şi am hotărât să le împărţim cu voi, având în vedere că vă ştim mari amatori de delicatese.

 

Dulceaţă de smochine de la Sviniţa (350 gr)


“Tărâmul smochinelor” există și în România! Gust deosebit, rețetă tradițională, produs artizanal… Altceva mai bun nici că se poate!

 

Confituri după rețete speciale (200 gr)


Dulceață de petale de trandafir, de nuci verzi, de coacăze, struguri, vișine, de gutui cu anason, de piersici cu levănțică, de prune cu nuci și scorțișoară, de cireșe amare cu piper roșu – la alegere, căci oferta e generoasă, zicem noi.

 

Sirop natural (350 ml)


De afine, de zmeură sau de soc, din fructe și flori culese din munții noștri falnici, fabricat artizanal, numai bun pentru vremuri friguroase.

 

Sirop de trandafiri (200 ml)


Presat la rece, de la DAVINO (Dealu Mare), produs în serii limitate, un deliciu!

 

Miere cu nuci (350 ml)


Miere dulce și nuci bune ca la noi nu mai găsiți prin târg, aşa că mai poftiţi, vă rog!

 

Ciocolată


Avem pentru toate gusturile, după pofta fiecăruia: prune sau caise în ciocolată, praline cu migdale, nuci sau susan, sau ciocolată cu cafea, coniac, rozmarin, levănțică, whiskey, tabac, tei, polen, portocală, vișine... Există ceva și mai bun de atât?

 

Cafea (100 gr)


Pentru iubitorii de licoare amăruie, avem cafea de la Origo, primul magazin de cafea din Bucureşti cu prăjitorie proprie. Rămâne doar să ne spuneţi de care preferaţi să vă punem în coş.

 

Icre de Manciuria (100 gr)


Chiar dacă nu-s de pe la noi, ci chiar de la mama lor… sunt delicioase, mari și înnobilează orice masă de sărbătoare.

 

Ardei iuți murați (200 gr)


Aleși unul câte unul, premiu special pentru cei mai viteji dintre noi.

 

Macarons şi biscuiţi „Madame Lucie” (5 buc)


Când vine vorba de fineţuri, prietenii noştri de la Madame Lucie sunt neîntrecuţi în a prepara „cel mai rafinat desert din lume”.

 
 

Vă lăsăm să admiraţi ce v-am pregătit, iar dacă vă place ceva, ştiţi unde ne găsiţi.

Dacă sunteți mai iscusiţi decât noi, vă anunțăm de pe acum că orice combinație este posibilă. Chiar le aşteptăm cu drag!


Toate preţurile conţin TVA, iar pentru comenzi mai mari de 500 LEI, livrarea se face gratuit în Bucureşti.